AD elektro AD elektro

Diskusia k Fractal Design Define 7 Black – Dark TG

Zobraziť katalóg
Fractal Design Define 7 Black – Dark TG - PC skrinka

Diskusia k Fractal Design Define 7 Black – Dark TG

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fractal Design Define 7 Black – Dark TG, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fractal Design Define 7 Black – Dark TG ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fractal Design Define 7 Black – Dark TG vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den chcem do tejto PC skrinky dat graficku RTX 3080 a Intel Core i9-11900K a NOCTUA NH-D15 Chromax Black podla vas staci tato skrinka na dostacujuce prúdenie vzduchu a chladenie komponentov alebo si mam radsej kupit Big tower define 7 xl? dakujem

Dobry den chcem sa spytat je mozne do pc skrinky namontovat dvd mechaniku? chcem mat istotu dakujem

Hcem sa opýtať, píšete ze sa dá regulovať otáčky ventilátorov na všetkých 3 ventilatoroch? Ak áno čím sa to reguluje? Je tam nejaký panel na to, kde si zvolím otáčky aké chcem? Ú tejto druhej počítačovej skrini to ako funguje Fractal Design Meshify 2 Black TG Light sa nedajú-dajú regulovať otáčky?

vojde do vrchnej časti aj radiator s chladenim 420 mm čiže 3 x ventilátor 140 mm dakujem

Dobrý deň, dodáva sa k skrini aj náhradný horný panel ? Poprípade akú ventilátorovú konfiguráciu by ste mi odporučili ?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií