P&G MS v hokeji_CZ

Diskusia k Fractal Design Focus G Mini

Zobraziť katalóg
Fractal Design Focus G Mini - PC skrinka

Diskusia k Fractal Design Focus G Mini

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Fractal Design Focus G Mini, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Fractal Design Focus G Mini ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Fractal Design Focus G Mini vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je možno tuto skříň dodat s normální plnou (neprůhlednou) bočnicí? Nebo případně lze bočnici koupit samostatně? Děkuji

má bedna cable mananget?

prosím sú k tejto skrinke aj maticky aby som tam dal dosku? alebo ich treba zvláśt dokúpiť?

Dobrá deň, chcel by som sa opýtať... bude táto skriňa dostatočná a kompatibillná s: 1.-Intel Core i5 7500 @ 3.40GHz Kaby Lake 14nm Technology 2.-16,0GB Dual-Channel 3.-ASUSTeK COMPUTER INC. B150M-A/M.2 (LGA1151) 4.-8192MB ATI Radeon RX 470 Graphics (ASUStek ComputerInc) --> 2460G5 (1920x1080@59Hz) 6.-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08WN4A0 (SATA) 7.-Optiarc DVD RW AD-7191S 8.-Realtek High Definition Audio (plánujem kúpiť-9.-EVGA 650 GQ) (Toto sú údaje o mojom počítači..."via Speecy") Poprípade, mohol by mi niekto odporúčiť inú case-ku v prípade "zlého" výberu... Ďakujem.

dobrý deň chcel by som sa opýtať či sa tam dá vopchat vodné chladenie napr nzxt x52,x62 a poprípade kde sa tento chladič ta dať a či by ste mi neposlali fotky ??? Ďakujem za odpoved.

vošla by sa sem aj atx doska?

Dobrý den, zakoupil jsem tuto pc skříň a po půl roce mi nefunguje přední panel a to led světla a konektor sluchátek,vše zapojeno správně. Šel by zakoupit jen ten panel? Děkuji Vám

chci se zeptat jestli budete mít tuto skříň v bílé barvě? Popř. kde by se dala sehnat?

Vejde se tam deska ATX? Diky

Dobrý den.Větráky se zapínáji přímo na základní desku? Pokud ano,jestli se dá sehnat redukce na 4 pin standart. Děkuji

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií