AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k FunSnap Capture 2 Mobile Gimbal

Zobraziť katalóg
FunSnap Capture 2 Mobile Gimbal - Stabilizátor

Diskusia k FunSnap Capture 2 Mobile Gimbal

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa FunSnap Capture 2 Mobile Gimbal, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu FunSnap Capture 2 Mobile Gimbal ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k FunSnap Capture 2 Mobile Gimbal vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Na internete k tomuto produktu som videla, že súčasťou balenia (v krabičke) je aj "trojnožka". Ale v zakúpením balení nie je, iba magnetický krúžok . Mam teda nekompletné balenie? Ďakujem za odpoveď.

Pozdravujem, chcem sa Vás opýtať či tam viem pripevniť respektivne či je to vhodne na iphone 13 pro.

Dobrý den. Chci se zeptat zda se do tohoto gimballu vejde P40 pro od Huawei. Děkuji.

Zdravím.. tak sa mi zdá, že aplikácia na tento gimbal už neexistuje. Podľa naskenovaného QR kódu, ktorý mal nasmerovať do Google play k inštalácii už táto aplikácia nie je. Alebo aspoň QR kód nefunguje? Neviem. Gimbal zdá sa funguje aj bez appky, ale dosť to nahnevá, keďže ovládanie nie je úplne plnohodnotné. Alebo sa to dá nejak vyriešiť?

Kolik je odhadovaná cena?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií