AD homeoffice PET

Diskusia k GameMax Draco XD/A363-TA

Zobraziť katalóg
GameMax Draco XD/A363-TA - PC skrinka

Diskusia k GameMax Draco XD/A363-TA

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GameMax Draco XD/A363-TA, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GameMax Draco XD/A363-TA ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GameMax Draco XD/A363-TA vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

zmesti sa toto vodne chladenie do tejto skrine? chladenie https://www.alza.sk/gamemax-icechill-240-d5756764.htm?o=28

Dobry den chcel by som sa spytat neviem ci to je problem ale predsa...v danej case su vpredu 3 vetraky... Rgb funguje uplne vsade (co som rad) ale problem ma pravdepodobne horny vetracik z tych troch prednych...pri zapnuti pc do obdovia kym bios odovzda riadenie operacnemu systemu bezia vsetky 3 ako nahle sa dostane do fazy po biose... Horny vetrak sa prestane tocit rgb nadalej funguje ale uz sa netoci...ked v operacnom systeme otvorim HW monitor kde si viem ovladat dane vetraky a nastavim RPM na 40% roztoci sa aj horny vetrak ale ak program ukoncim prestane sa tocit ked program minimalizujem spokojne sa vetracik toci dalej... Co mam urobit aby som to nemusel stale riadit cez software...ci je to nejaka chyba alebo co sa deje...pretoze nerad by som to znovu vsetko poodpajal a niesom na reklamaciu...Dakujem

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na podrobný manuál na menenie RGB svietenia skrinky, lebo v s mojou skrinkou manuál neprišiel a nechce sa mi veriť, že aj keď sú ventilátory schopné urobiť všetky farby, tak sa dá nastaviť ich tak málo.

Dobrý den, vleze se do této case na vrch vodní chlazení NZXT Kraken 240 RGB?

Dobrý deň zmestí sa tam aj toto chladenie? Keby som ho dal hore? https://m.alza.sk/nzxt-kraken-x63-d5820791.htm

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na jméno nějakých podobných (kompatibilních) / stejných větráky jako jsou ve skříni k doplnění zbývajících 4 slotů, kdybych využíval ASUS AURA SYNC na motherboarde. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Dobrý den, chtěl bych zakoupit tuhle case, ale nevím, zdali tato deska https://www.alza.cz/msi-mag-b550-tomahawk-d5867621.htm podporovala ARGB na plno i s tím PWM Kabelem.. Díky za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda bude fungovat mikrofón od hyperx cloudx sluchátek, které mají jeden jack jak na zvuk tak i mikrofón, když u skříně je to oddělené.

Dobrý den stratil jsem šroub k prosklené bočnici dá se sehnat náhradní?

Dobrý den, Dají se nějakým způsobem zjistit počet otáček ventilátorů a případně lze je regulovat ? Na desce mám 0 a nepřijde mi, že bych to měl blbě zapojené. Díky moc.

123...
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií