PET AD homeoffice

Diskusia k Garmin Enduro Carbon Gray DLC Titanium/Black UltraFit Nylon strap

Zobraziť katalóg
Garmin Enduro Carbon Gray DLC Titanium/Black UltraFit Nylon strap - Smart hodinky

Diskusia k Garmin Enduro Carbon Gray DLC Titanium/Black UltraFit Nylon strap

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Garmin Enduro Carbon Gray DLC Titanium/Black UltraFit Nylon strap, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Garmin Enduro Carbon Gray DLC Titanium/Black UltraFit Nylon strap ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Garmin Enduro Carbon Gray DLC Titanium/Black UltraFit Nylon strap vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den. Proč je psáno že mají hodinky funkci měření EKG, když na stránkách Garmin není o této funkci ani řádka?

Dobrý den, lze do hodinek nahrát mapu, například jako do Forerunner 945?

máte uvedené "Meranie krvného tlaku" - avšak na stránkach výrobcu to nie je možné nájsť Odkaz do neznáma Q majú či nie majú túto feature ?

Q viem do nich stiahnuť tému "analogických hodín" ako na "garmin tactix" ?

Dobrý den. Dají se tyto hodinky nabíjet bezdrátově? Například z mobilního telefonu? Děkuji..

Až mi je vtipne, ale poukážem na to:D Ten popisok produktu je naozaj vtipný, keďže, to je odhalená vaša interná šablóna na to, ako má vyzerať text produktu:) Alá: hlavne nenudit Je nutné postrážiť rozsiahla súvetia a zbytočne nepoužívať výkričník. Opakovane nie je vhodné používať rovnaké slová (je, ktorý, bude, môže, ako). Kľúčové vlastnosti Zdôraznenie hlavné prednosti produktu Pokiaľ má produkt vyplňované parametre Skúste sa sústrediť na niečo iné Intel Core i7 4790K - zle Našliapaný procesor uchváti svojim výkonom - dobre :))

Je de napsáno že kapacita uložiště je 64 MB není to málo nemá to být 64 GB.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií