AP+ slevy v app AP+ slevy

Diskusia k GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3

Zobraziť katalóg
GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 - Základná doska

Diskusia k GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GIGABYTE AORUS Z370-Gaming K3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den půjde do této zakl.desky procesor od AMD???

dobry den kolik se na tu zakladni desku vejde grafickych desek

Dobrý den procik i5 8500 bude sedět a ram od crucial ballistix 16gb 2666 cl16?

Dobrý deň. Dal by som sem SSD-M.2 s konektorom 2280 ? Ďakujem.

Dobrý deň. Môžem sem osadiť i5-8600K ? Ďakujem.

Dobry den, koupil jsem si tuto zakladni desku, ale nefunguji zadne usb porty. V biosu detekovany jsou - ukaze mi i nazev pripojeneho usb flash disku. Ovsem kdyz se spusti system win7 tak usb nefunguji. Taktez nelze nainstalovat novy win7 protoze po vyberu jazyka mi instalacni program zahlasi chybu s ovladaci (nelze najit ovladac pro cd/dvd nebo instalacni medium). Timto jsem se dostal do slepe ulicky, nelze nainstalovat win, nelze vytvorit bootovaci usb flash disk ani pro win10. USB porty nefunguji. Co mam ted s tim delat? Bud to vyhodim z okna, nebo to zajdu vratit. Prvni varianta je jistejsi.

Pekný deň ja si budem robiť pc dám si tam dám i3 8100 (bude pasovať ? ) grafickú kartu si kúpimneskôr . môžem na začiatku používať iba integrovan/ grafiku s i3 ?

Dobry den, jak jsem se docetl, tato deska ma zkladni frekvenci pameti 2666mhz (bez OC) a me by zajimalo, jestli po osazeni pametmi DDR4 Crucial Ballistix Sport LT 16gb (2x 8gb) 2666mhz pujdou taktovat... a pokud ano zda-li je mozne priblizit si alespon k frekvenci 3000mhz. Predem dekuji za odpoved.

Dobrý deň, chcem vedieť, či balenie obsahuje aj CrossFire bridge. Ďakujem

Hodí sa ku tejto doske - graf. karta od gigabyte gtx 1050 oc 2GB ? Bude pasovat ?

123
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií