AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k GIGABYTE Z490 UD

Zobraziť katalóg
GIGABYTE Z490 UD - Základná doska

Diskusia k GIGABYTE Z490 UD

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GIGABYTE Z490 UD, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GIGABYTE Z490 UD ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GIGABYTE Z490 UD vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jaká je prosím maximální rychlost M.2 slotu na desce?Pojede mi tam disk Aorus 7000s Gen4 maximální rychlostí tj. např. seq.čtení 7000MB/s?

Pri Boot OS odpaja napájanie USB a celkovo mam problém s boot.. win 7 Je teda doska pre win 10?

Dobry den, jde k desce pripojit i vice monitoru bez pouziti graficke karty a pokud ano, jake jsou maximalni rozliseni? Dekuji

Dobry den ,otazku tu uz sice polozena bola ,ale odpoved na nu nebola ,ked dosku osadim procesorom i5 10400f NIE JE potrebne updatnut BIOS na novsiu verziu ,resp viete mi to zarucit ?

Je na tejto doske nainštalovaný najnovší BIOS? Neviem či bez neho budú fungovať intel 10. generácie a musel by som kupovať procesor navyše len aby som ho aktualizoval.

Dobrý den, koupil jsem u vás tuto desku (předevčírem) a doma jsem zjistil, že můj cca 2 roky starý zdroj nemá tolik kabelů pro napájení CPU. Tato deska má 2x4 pin + 4 pin (tedy 12 pin na CPU), ale můj zdroj má jen 2x4 pin větev a poslední 4 pin chybí. Koukal jsem u vás na eshopu na téměř všechny zdroje co prodáváte a všechny mají jen 2x4 pin, kde mám vzít tu další větev 4 pin? Nebo na to prodáváte nějakou redukci? Šel by na ní odkaz? nebo jak mám tuto desku zapojit, když zdroje s 12 pin větví na CPU nejsou? Děkuji

AC verzia kedy bude

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií