AD květen univerzal AD 1. týden květen

Diskusia k GOCLEVER City Rider 5 Carbon

Zobraziť katalóg
GOCLEVER City Rider 5 Carbon - Elektrická kolobežka

Diskusia k GOCLEVER City Rider 5 Carbon

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa GOCLEVER City Rider 5 Carbon, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu GOCLEVER City Rider 5 Carbon ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k GOCLEVER City Rider 5 Carbon vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Da se jezdit ve vlhku

Dobry den, v popise kolobezky na stranke je uvedena rychlost 25km/h, kolobezka vsak ide rychlostou len 20km/h. Ako je to mozne? Toto bola jedna z dolezitych vlastnosti, preco som si danu kolobezku vybral.

dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli je deska ohebna a tichá jak jde vyměňuje baterka u kolobezky a jestli s tim může jezdit na obrubníku či po štěrku nebo služebních kostečkách kterou kolobezky by jste mi doporučil děkuji

Dobrý deň. Objednal som si Elektrická kolobežka GOCLEVER City Rider 5 Carbon s batéria: LG (36V x 8,8Ah). Ale na štítku kolobežky sú údaje: Batéria 36V,4,4 Ah a aj nabíjačka má 29,4V. Schválne som si priplatil za batériu s vyššou kapacitou a teraz čo s tým?

Dobrý deň, podľa návodu má city rider 5 (6,6 Ah) hmotnosť 7,3 kg. city rider 5 carbon (8,8 Ah) má hmotnosť 6.5 kg. Aký je prosím medzi nimi ešte rozdiel? ja som si na alze objednal verziu 5 carbon ale namiesto 6,5 kg (porovnanie je uvedené v návode) ma 7,3 kg. mam teda podozrenie ze mi neprišla verzia carbon. Vedeli by ste mi poradiť aké znaky okrem hmotnosti môžem ľahko porovnať?

Info ktore v popise nenajdete (vzal som model carbon) PODLA NOVODU sa uvadza: Nosnosť: 90kg pre model Carbon v navode (95kg uvedene na krabici) Váha: 6,5kg model City Rider 5 Carbon v navode, Teplota pre použitie: -10°C az +40°C, Max speed: 20km/hod v navode (ale up to 25km/h na krabici), Dojazd: max range 15-25km uvedene len na krabici, Nabijanie: 2hod v navode (4hod ALZA info) Životnosť: cykly poctu nabiti sa nikde neuvadzaju ani moznost vymenitelnosti baterie...? Vyroba: Poľský výrobca (značka je polska) Je u mna len den, tak zatial konštatujem. Prevedenie je pekne a vyzera ozaj kvalitne. Rukovede sa daju vyskrutkovat. Chyba mi stojan a viac pevnosti riadiacej tyče k doske. Nie je po vyklopeni uplne pevna, mierne sa kvydla citic volu. Jazdi pekne, dobre sa ovlada. El. brzda do kolesa s pohonom je skor symbolicka co sa ucinnosti tyka. Treba brzdit zoslapnutim zadenho kolesa, ci zoskocenim. LED lights silne a pekne

Hi there! Is the battery of this product included in the 2 year warranty? If anything is wrong with the battery can I bring it back to be repaired?

Náhradní kolečka a akumulátory prodáváte? Jak koloběžky servisujete?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií