AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Gorenje BO 635E20X

Zobraziť katalóg
Gorenje BO 635E20X - Vstavaná rúra

Diskusia k Gorenje BO 635E20X

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Gorenje BO 635E20X, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Gorenje BO 635E20X ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Gorenje BO 635E20X vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kolik teleskopických výsuvů má mít trouba? Propagačně se předvádí i popisuje 5 výsuvů. Nebo je to jen vnadidlo?

Dobrý den, kolik je plechů součástí dodávky trouby? nikde to není uvedeno.

Dobrý den, odpovídáte tady, že trouba nemá teleskopický výsuv. Ale v popisu je uvedeno, že ho má. Jak je to tedy. děkuji

Dobrý deň, pre mňa sú najzákladnejšie rozmery na vstavanie, potrebovala by som vedieť presne keďže priestor pre ňu mám daný a nedá sa to prerobiť. Tak poprosím o presné potrebné rozmery pre vstavanie, výška, šírka, hĺbka. vopred ďakujem.

Dobrý deň. Je to len zlá fotka, alebo je pec viac do zlatej farby ako nerezová, prosím? Ďakujem.

Dobrý deň má trúba už zabudovanú zásuvku vydlicu na kanáli na 220V alebo treba dokúpiť a nahodiť podobné jak u mikrovlnek.Či sa dá hneď použiť a zapojiť.Nikde som o tom info nenašiel ani v návode.

dobrý den, nikde jsem nenašel údaj k hlučnosti. je možno tuto info někde z z dokumentace zjistit? Máme spojený obývák s kuchyní, tak je pro mě hlučnost důležitý faktor. Děkuji VN

Dobrý den, potřebovala bych zjistit, za kolik se prodávala vestavěná trouba gorenje B8980S Děkuji MP

Lze nastavit, aby trouba vypla sama např. za hodinu?

Jak poznám, že byla dosažena nastavená teplota? Nenašel jsem kontrolku ohřevu. Děkuji Franta

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií