AD elektro Star Wars

Diskusia k Hama DIR3010

Zobraziť katalóg
Hama DIR3010 - Rádio

Diskusia k Hama DIR3010

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hama DIR3010, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hama DIR3010 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hama DIR3010 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jde připojit radio přes wifi prosím?

Na chate mam na streche 3 prvkovu yagi antenu na VKV-FM 2 a zvod 75 ohm koaxial ,ktory mam pripojeny do antenneho vstupu 75 ohm stareho radia.A chcel by som pripojit este antenu na III.tv pasmo na DAB+.Preto potrebujem vediet ci sa da ta prutova antena na Hame 3010 odobrat z radia a bude tam najaky vstup ako napr.na televizore kde zapojim ten koaxialny zvod z anteny na streche.

Potrebujem radio na chatu.Ak na tomto HAMA 3010 naladim stanice FM a DAB+ a ulozim do pameti radio si podrzi vsetky nastavenia ? Chatu ked tam nie som odpojim od elektriky 220v. Udrzi si radio nastavenie stanic aj 10 dni bez elektriky ? alebo budem musiet stanice FM a DAB+ zase ladit ? Da vsetko to ladenie robit cez dialkovy ovladac ? Je mozne od radia odpojit zabudovanu antenu a namiesto nej pripojit externu yagi pre fn alebo dab ?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií