AD homeoffice PET

Diskusia k Hammer Rower Cobra

Zobraziť katalóg
Hammer Rower Cobra - Veslovací trenažér

Diskusia k Hammer Rower Cobra

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hammer Rower Cobra, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hammer Rower Cobra ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hammer Rower Cobra vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prosím ešte raz to preverte. Hľadal som na internete, a na originál stránke Hammer je napísané vyslovene, že meranie hrudným pásom nie je možné, ale že by tam mal byť merač frekvencie štipcový na ucho - ako súčasť balenia. A frekvencia sa potom objaví na displeji, ktorý je pripevnený na sedátko. https...en.hammer-fitness.de/hammer-rudergeraet-cobra.html "Pulse measurement by earpulse (NOT possible by chest belt)"

Dobrý deň, počítač pripevnený na sedátku obsahuje údaj o tepovej frekvencii (meranie) - ako to meria tepovú frekvenciu? Pozerám že madlá sú celoplastové bez čidla na meranie tepu... Potrebujem hrudný pás? Je súčasťou balenia? Vďaka.

Checel by som sa opytat, ci sa dokaze pripojit na pc

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií