Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Diskusia k HP 255 G6 Dark Ash

Zobraziť katalóg
HP 255 G6 Dark Ash - Notebook

Diskusia k HP 255 G6 Dark Ash

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP 255 G6 Dark Ash, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP 255 G6 Dark Ash ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP 255 G6 Dark Ash vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, 1. je mozne vymenit DVD mechaniku za dalsi disk? 2. je mozne doplnit RAM? Je tam dalsi slot? 3. je mozne vymazat vsetky particie predinstalovaneho windowsu a pouzit cistu instalaciu stiahnutu zo stranok Microsoftu bez bloatware?

Pekný deň prajem, chcem sa opýtať či tento notebook rozbehne hru SIMS 4. Za skorú odpoveď vopred ďakujem.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli tento notebook rozjede GTA 5 a nebo Ditr rally nebo Dirt 4

zdravím, kde je u tohoto notebooku umístěna baterie? Děkuji

Dobrý den chtěl bych s e zeptat jestli tento notebook utáhne hry Fortnute (popř. na kolik fps). Děkuju za odpověď.

lze ho vrátit do 14 dní

Dobrý den chci se zeptat zda tento notebook rozjede nenáročné hry jako minecraft aspon na 90 FPS ? Spíž bych ho použil na kancelářské práce ale něco si i rád zahraju.

Dobry den, chtěl bych se zeptat, jestli je u totoho modelu místo DVD mechaniky mozne pouzit ramecek a další disk? Dekuji za odpověď. Pokud nevite, prosim alespon o kontakt na výrobce. Dekuji

NAOZAJ MA IBA ČESKU LOKALIZÁCIU SLOVENSKU NIE??? MYSLÍM KLÁVESNICU . LEBO WINDOWS SA DÁ URČITE ZMENIŤ JAZYK

dobrý den chcem sa opytat či potiahne hru world of warcraft na najnizsej grafike? mal som pc i3 dual core 1.7ghz ,1.5gb ramka a hra WOW tam slo bez problemov a tento notebook je aj lepsi tak sa chcem opytat ci to staci na bezne pouzivanie a na hru ako je táto pri najmensej grafike

123...
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií