AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k HP 460-a205nc

Zobraziť katalóg
HP 460-a205nc - Počítač

Diskusia k HP 460-a205nc

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP 460-a205nc, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP 460-a205nc ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP 460-a205nc vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestly to dokáže rozjet GTA 5

Dobrý den. Jak velká je interní paměť tohoto PC? Díky

Dobrý den, rozjede mě tento počítač Minecraft, Forza Horizon a Euro Truck Simulator 2? Děkuji za odpověď

Dobrý deň Nedávno som si od Vás kúpil počítač HP 460-a205nc, ktorý má v popise na vašich stránkach: "Pre všetko ostatné je tu štvorica USB 2.0 a dvojica vysokorýchlostných USB 3.0 portov". štyri USB porty som na zadnej strane počítača našiel ale neviem nájsť tie ďalšie dva. Môžete mi prosím poradiť, kde ich nájsť? ďakujem

Dobrý deň, aký je v tejto zostave slot na RAM-ku, a aká je osadená RAM-ka, v popise sa strieda DDR4 a DDR3L, aj tu na vašich stránkach aj na stránkach výrobcu je na obrázku iné označenie ako dole v popise.

Keď si tam dám nejakú lepšiu grafickú kartu rozbehol by fortnite a nejaké iné nenáročné hry aj keď na low? Viem že je to nie herný PC

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií