Diskusia k HP LaserJet Pro MFP M428fdn

Zobraziť katalóg
HP LaserJet Pro MFP M428fdn - Laserová tlačiareň

Diskusia k HP LaserJet Pro MFP M428fdn

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HP LaserJet Pro MFP M428fdn, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HP LaserJet Pro MFP M428fdn ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HP LaserJet Pro MFP M428fdn vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den, ma tato tlaciaren automaticky obojstranny scan z ADF(DADF)?

Dobrý deň. Táto tlačiareň sa správa zvláštne. Niekedy nereaguje na tlač. Po spustí tlače napr. wordovského dokumentu sa stane, že netlačí nič, prípadne píše že je tlačiareň offline aj keď je online. Po reštarte PC sa to umúdri. Prípadne niekedy treba vyprázdniť frontu. Avšak taký istý model tlačiarne máme ešte jeden a tam takéto nepríjemnosti nerobí. Pritom obe tlačiarne sú v tej istej sieti a nepomohla ani výmena tonera (či originál alebo alternatíva).Čo sa týka ovládača, používam ten istý pre oba tlačiarne. Ďakujem vopred za pomoc, akýkoľvek názor.

Dobrý deň, mám otázky: 1. Koľko strán vytlačí štartovací toner? 2.Dokáže scannovať obojstranne?

Dobrý deň . Viete mi poradiť Tlaciaren , ktorá by obsahovala tieto služby? Scan Kopirka Duplex Úprava intenzity tlace( bledsie, tmavšie ) Scan priamo do vopred určeného emailu Tlač z priamo iPhone Ďakujem Ludmila Ymalá

Dobrý deň. Je možné nascanovany dokument zaslať priamo na emailovú adresu? A je mozna úprava intenzity farby tlače? A koľko stojí náhradný toner do tlačiarne? Ďakujem LM

Dobrý den, podporuje tato tiskárna OS WIN7 a 8?

Skenuje táto tlačiareň výstup PDF aj do formátu OCR?

dobrý den, skenuje zařízení (např. do USB) i barevně? Děkuji

Dobrý den, 1. je možné zakoupit tiskárnu i s volitelným zásobníkem 3? 2. v příručce se u všech zásobníků udává gramáž papíru 75 g/m2. Nejstandardnější hodnota kancelářského papíru je 80 g/m2. Co s tím? Děkuji.

Dobrý deň, dajú sa na tejto tlačiarni tlačiť aj obálky? Ak áno, podávač na obálky je samostatne alebo v rámci zásobníka na papier A4 ?

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií