PET PET

Diskusia k HUAWEI P30 čierny

Zobraziť katalóg
HUAWEI P30 čierny - Mobilný telefón

Diskusia k HUAWEI P30 čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa HUAWEI P30 čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu HUAWEI P30 čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k HUAWEI P30 čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je na telefonu již z výroby nalepena krycí folie displaye? Díky

Dobrý den, umožňuje tento telefon natáčení zpomalených videí. Děkuji za odpověď.

Má tento model aj FM rádio ???

Dobrý deň. Pred týždňom som u vás zakúpil telefón Huawei P30 gradientný modrý. Prebehla na ňom automatická aktualizácia systému a pravdepodobne po nej mi v sekcii nastavenia fotoaparátu už nejde nastaviť veľkosť fotografie, ale len pomer strán (ako keby som nebol v sekcii fotografie, ale video). Ako ďalej postupovať, aby som znovu dokázal nastavovať veľkosť fotografie? Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, Lze v tomto telefonu použít zároveň 2 SIM karty a micro SD kartu ? Díky, Tomáš

ktory telefon je lepsi Huawei P30 alebo Samsung Galaxy A71? Hlavne fotaky.

Dobry den chci se zeptat zda se da huawei p30 ci p30lite sparovat s chytrymi hodinkami Amazfit? Zda se da dat komplet nastaveni dat do řeckého jazyka, taktez i psani? A zda se da u techto typu udelat screen obrazovky, snimek obrazovky? Dekuji

Dobrý den, chťel jsem se zeptat jestli když je tento telefon bluetooth 5.0 půjdu propojit s bluetooth 4.2

Proč k Huawei p30 za normální cenu je Huawei band a predplatne zdarma jako dárek a k alza premium už ho nedávate? To ta prémiová cena pak uz moc prémiová není.

Dobrý den, rád bych věděl co má Huawei p30 za sklo na fotoaparátu. Jestli safirove, gorila nebo jine a zda-li se poskrabe (myslím tím při běžném nošení v kapse).

123
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií