PET PET

Diskusia k Hyundai Cyrus HP514Q Black

Zobraziť katalóg
Hyundai Cyrus HP514Q Black - Mobilný telefón

Diskusia k Hyundai Cyrus HP514Q Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hyundai Cyrus HP514Q Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hyundai Cyrus HP514Q Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hyundai Cyrus HP514Q Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. Potrebuji pomoci s nastavenim datoveho roamingu. Na ostatnich telefonech je v Nastaveni - Sprava SIM - Roaming. V tomto telefonu ale "Sprava SIM" neni. Muzete pomoci? Dekuji.

Dobrý den, mám v čočce fotoaparátu prach a kvůli tomu mi dělá mnohem horší fotky než dřív. Sama to otevírat nechci, abych ho nepoškodila. Je možný to nechat vyčistit u vás? V rámci záruky? děkuji

Dobry den ,bohuzel mi prestal pracovat certifikát nebo co to je,chtela jsem na internet a nemohu se nijak pripojit ani mobilní ani wi-fi pripojeni nefunguje i kdyz připojenou wifi mám,pise mi to neplatny certifikát a pritom mi to pise ze ukončení certifikátu je v dubnu 2017,a jeste dotaz ,az skončí tak mi to automaticky nabidne jiny ,nebo jak to prosím funguje,dekuji

Dobrý den. Bude (je?) k telefonu v nabídce také originální flipová obal? Nikde jsem ho na Alze neobjevil... Děkuji M

Dobrý den, má telefon samostatný slot pro SD kartu nebo je sdilena s jednim slotem SIM v ramci DUAL SIM? (pri obsazeni dvemi SIM kartami pak neni mozno SD kartu pouzivat - umistnit)?

RAM ma 2 GB, nebo 2 MB? V parametrech uvadite obe tyto hodnoty!

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií