P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Hyundai TRC 222 AU 3B čierny

Zobraziť katalóg
Hyundai TRC 222 AU 3B čierny - Rádiomagnetofón

Diskusia k Hyundai TRC 222 AU 3B čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Hyundai TRC 222 AU 3B čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Hyundai TRC 222 AU 3B čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Hyundai TRC 222 AU 3B čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Chci objednat, ale docela váhám, jelikož recenze od lidí - nepřehrává originální CD?? Trošku divné ne? Tak jak je to? Reklamovat a vracet potom?

Dobrý den. Chci se zeptat jestli toto rádio má teleskopickou anténu. Děkuji

Prosim o informaci, zda pri prehravani mp3 z CD nebo USB prehravac po vypnuti a opetovnem zapnuti pokracuje v prehravani, nebo skladby prehrava od zacatku. Dekuji.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií