AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k iCarsoft HD I Heavy Duty Diagnostic Tool

Zobraziť katalóg
iCarsoft HD I Heavy Duty Diagnostic Tool - Diagnostika

Diskusia k iCarsoft HD I Heavy Duty Diagnostic Tool

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iCarsoft HD I Heavy Duty Diagnostic Tool, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iCarsoft HD I Heavy Duty Diagnostic Tool ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iCarsoft HD I Heavy Duty Diagnostic Tool vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň Funguje táto diagnostika aj na vozidlá Iveco Daily? Ďakujem

Dobrý večer, takže na audi, VW, peugeot to nefunguje?

Zdravim, je to pouzitelne na Discovery 4 ,2015 dakujem

Dobry den,bude dany pristroj fungovat na na Jeep popripade dodge Ram?

Dobrý den umí načíst závady na Fiatu Ducato děkuji od rk 2016 Popřípadě jestli to umí nějaká jina ve vaší nabídce děkuji

Dobrý deň Funguje aj na Opel od roku 2013 ďakujem

Žiadam o dodanie preloženého 32 stranového návodu ktorý máte uvedený na stránke ako súčasť výrobku to čo je tam na stiahnutie nezodpovedá predanému typu a v balení som žiadny návod nemal .

dobry den jaky znacky tato diagnostika nacita dekuju

Viete mi poradiť? Potrebujem diagnostiku na Superb III benzín a BMW 120d r.v.2009 prečíta táto diagnostika tieto autá, prípadne mi viete takú odporučiť? Ďakujem

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií