AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k iGET HOMEGUARD HGWIP811

Zobraziť katalóg
iGET HOMEGUARD HGWIP811 - IP kamera

Diskusia k iGET HOMEGUARD HGWIP811

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iGET HOMEGUARD HGWIP811, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iGET HOMEGUARD HGWIP811 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iGET HOMEGUARD HGWIP811 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, mam kupenu tuto kameru a mam problemy: 1. Ani v aplikacii pre iOS, ani vo web brovsery chrome (win) ani v programe pre win nie som schopny nastavit motion detect. V aplikacii a v programe nemam moznost zobrazit cestu k tomuto nastaveniu a v chrome po stiahnuti exe, ktory sa otvori ako dll, po instalacii dll mi nejde spustit online view na nastavenie motion detect. (ani active X nejde) 2. Neakceptuje cestu k ftp priecinku na ftp. FTP funkcnost som overil inym programom a bezi normalne. Cam vypisuje špatná cesta k priečinku. Viete mi prosim poradit? Dakujem

Dobrý den, netušíte jaka je url pro rtsp stream? Snažím se kameru zprovoznit ve VLC, ale nikde nemohu najít přesný string (např. rtsp://192.168.0.5:554/play1.sdp).

Dobrý den, podporuje tato otočná kamera OnVif protokol? Je podporována kamerovým softwarem Synology?

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií