AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Immax NEO LITE Smart IR ovládač, WiFi

Zobraziť katalóg
Immax NEO LITE Smart IR ovládač, WiFi - Diaľkové ovládanie

Diskusia k Immax NEO LITE Smart IR ovládač, WiFi

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Immax NEO LITE Smart IR ovládač, WiFi, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Immax NEO LITE Smart IR ovládač, WiFi ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Immax NEO LITE Smart IR ovládač, WiFi vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den, rad by som sa spytal, na Vas produkt Immax NEO smart ir. V pripade ze zariadenie, ktore chcem ovládať sa nenachádza v preddefinovanej databázy, tak si ho nadefinujem "rucne", avsak viem toto zariadenie po prepojeni cez Alexu, aj hlasom ovládat? tj. napr. nenajdem preddefinovaný receiver, tak ho rucne zadam, cez vasu mobilnu aplikaciu a budem vediet toto zariadenie ovladat, avsak mozem nasledne toto zariadenie ovladat (zapnutie, vypnutie, hlasitost, vstup) aj pomocou hlasoveho asistenta? vdaka za odpoved. Richard

Dobrý den, proč je u výrobku uvedeno Homekit, když nelze do Apple homekit přidat?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak daleko dosáhne IR signál? A jestli je možné ovládat i přes zdi.

Dobry den, chcel by som opytat, ci nebude dochadzat pri ovladani zariadenia (napr. klimatizacie) ovladacom IMMAX NEO dochadzat do "konfliktu" s originalnym DO ovladacom zariadenia, ktory je taktiez umiestneny pri tomto zariadeni. Alebo originalne DO zariadenie musi byt pri ovladani NEOm vypnute? Dakujem.

Dobry den, chtel bych se zeptat zda musi mit tahle krabicka vzdy primy vyhled/ IR dosah na vsechna zarizeni, ktera by naslende mela ovladat pres wifi? Dekuji

Dobrý den, jde prosím na tento ovladač připojit klimatizaci haier a ovládat ji přes internet?

Dobry den, chapem dobre ze toto zariadenie mi teoreticky nahradi vsetky dialkove ovladace? (tv, setopbox, soundbar) a dokazem vsetky zariadenia ovladat cez mobil, pripadne hlasom cez google asistenta?

Je mozne pouzit toto zariadenie s pomocou MQTT protokolu?

Je kompatibilne s Immax NEO Smart žárovkou?

Dobrý den, je to opravdu SmartIR zařízení? Podporuje tento modul pro systém HASS? Odkaz do neznáma Děkuji.

12
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií