Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Intel PRO/1000 CT Desktop Adapter

Zobraziť katalóg
Intel PRO/1000 CT Desktop Adapter - Sieťová karta

Diskusia k Intel PRO/1000 CT Desktop Adapter

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Intel PRO/1000 CT Desktop Adapter, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Intel PRO/1000 CT Desktop Adapter ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Intel PRO/1000 CT Desktop Adapter vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Podporuje táto sieťová karta bonding a teaming?

Podporuje základní desku ASUS M4A87TD EVO, případně, která síťová karta by byla vhodná.

Dobrý den, potřeboval bych radu jak nastavit u této karty Wake on Lan. Mám základní desku GA-Z77-DS3H. Díky za radu

dobry den v popise je napísané že daná karta sa dá zapojiť do slotov pci 1 4 8 16 ,je tomu naozaj tak prečo by sa nedala zapojit zvuková karta https://www.alza.sk/creative-sound-blaster-z-bulk-d382640.htm?o=1 do slotu 16 ? Dakujem

Po vlozeni do Advantech IPC610H se objevi jen detekcni obrazovka a pote konec. Nelze do BIOSu, nenajede system, nic. Vyndam karty a vse jede. Co s tim?

Dobrý den chci se zeptat jestli tato síťová karta potřebuje nainstalovat dvd s ovladači?

Dobrý den, je tato karta vhodná pro vmware?

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií