AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k iPhone 11 Pro Max 512GB vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
iPhone 11 Pro Max 512GB vesmírne sivý - Mobilný telefón

Diskusia k iPhone 11 Pro Max 512GB vesmírne sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iPhone 11 Pro Max 512GB vesmírne sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iPhone 11 Pro Max 512GB vesmírne sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iPhone 11 Pro Max 512GB vesmírne sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je vodotěsný?

To ako vážne? Wtf... IPhone stojí s 500 GB pamäťou 1500 eur a oni mongoli z Apple tam dajú 6gb rám, to akoze whaaaat the ***k . Chudák co si kúpi ten mobil a zaplní tych 500 GB tak si nebude môcť v prípade núdze ani sanitku zavolať lebo ten mobil bude natoľko spomalený ze ukáže max koľko je hodín. Ľudia čo si ho kúpili radím im ísť na diaľnicu a hodiť ho pod prvý kamión

Docela smutná novinka, stačí si hodiť do porovnania P30 Pro, S10+ a Iphone11 pro Max a výsledky sú viac ako úsmevné:) Áno foťák nie je len o počte MP, hoci 40 vs 12, počtom objektívov je tret, svetelnosť to podsttané, nie je u Iphonu nijak lepšia, naopak v porovnaní na Samsung nemá a s P30 sa bije o 2-3 miesto. Len 510GB miesta, voči 1TB. Jmenosť displeja má lepšiu Samsung. Kapacita batérie neznáma.. Ako v čom je vlastne lepší keď je drahšú? Odladenejším systémom a aplikáciami, to áno. To ale nie je podstatné, keď sa porovnáva hardware :))

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií