AD elektro Star Wars

Diskusia k iRobot Roomba Combo (1138) 2 v 1

Zobraziť katalóg
iRobot Roomba Combo (1138) 2 v 1 - Robotický vysávač

Diskusia k iRobot Roomba Combo (1138) 2 v 1

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa iRobot Roomba Combo (1138) 2 v 1, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu iRobot Roomba Combo (1138) 2 v 1 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k iRobot Roomba Combo (1138) 2 v 1 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, chcela by som sa ipytat, ci sa da nastavit len vysavanie alebo vzdy aj vysava aj umyva? Upratuje iba miestnost kde je, alebo ide aj do druhych izieb? Dakujem

Dobrý deň, má robot v balení aj virtuálnu stenu?? Ďakujem!

Dobry den, v aplikacii pri nastaveni casoveho planu roomba pipne a v aplikacii vypise 'chyba, skuste to neskor'. Vedeli by ste poradit, co s tym? Takisto v pripade 'pridat casovy plan' nie je mozne zakliknut pridat ho.

Dobrý deň, aký saponát použiť pre tento vysávač na mopovanie?

Robot Roomba Combo (1138) 2 v 1 aký treba používať saponát na mopovanie?

Dokáže vysávať a mopovať na raz ?

Ma aj nádobu na vodu ?

Aký má tento vysávač sací výkon ( konkrétne ) a koľko ma senzorov. Ďakujem

Dobry den, na stranke vyrobcu: Odkaz do neznáma Je napisane, ze tento vysavac nepodporuje: Vysáva viac miestností alebo celú plochu domácnosti - NIE Co to znamena? Ze si nedokaze zmapovat cely priestor domacnosti a vysavat len urcene miestnosti?

Zdravim,chcel by som sa spytat ci dokaze prekonat vysku prahu cca 1,5cm(v popise mate..1,6cm)je to skutocne tak?

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií