AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k JBL GO 2 navy

Zobraziť katalóg
JBL GO 2 navy - Bluetooth reproduktor

Diskusia k JBL GO 2 navy

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JBL GO 2 navy, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JBL GO 2 navy ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JBL GO 2 navy vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, lze zapojit k reproduktoru sluchátka prosím?

Půjde my zvuk kdys si pustím fylm nebo jenom pysnicky jdou pouštět

Jestliže jsem si objednal Bluetooth repráček JBL GO 2 NAVY v pátek 1.11., bude repráček dostupný na prodejně v Táboře 3.11.? Dekuji Brázda

Chctel bych se zeptat jestli je repracek soliodolny

Dobrý deň Viete mi povedať prečo sa reproduktor pri nepočúvani hudby pri napajajani sam vypína. Da sa to nejako zrušiť aby bol stále zapnutý?

Dobrý deň, chcem sa spýtať, seká niekomu hudba v tomto repráčiku?

Je v balení i 3,5mm Jack a je použitelný i s Xaomi Redmi 4A

Dobrý den rozhodujem sa medzi kupou tohto repraku a repraku jbl go klasický. Ide mi o to ktorý reprák má pevnejšiu a odolnejšiu konštrukciu proti pádom z výšky

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií