AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k JVC GZ-RX645B

Zobraziť katalóg
JVC GZ-RX645B - Digitálna kamera

Diskusia k JVC GZ-RX645B

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa JVC GZ-RX645B, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu JVC GZ-RX645B ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k JVC GZ-RX645B vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli voděodolnost této kamery je pouze proti dešti nebo ocáknutí vodou na pláži, nebo jestli se s ní opravdu lze ponožit se šnorchlem pod vodu v hloubce (jak jsem zmínil - při šnorchlování) do 1m. Děkuji za odpověď.

Dobry den, Lze s touto kamerou sledovat online zivy prenos obrazu?Napriklad jako chuvicku? Dekuji

Dobrý deň, ako dlho sa nabíja kamera? Dá sa nabijať aj externou nabíjačkou? A pri 32gb pamätovke môžem koľok hodin zaberu psraviť na full hd? ďakujem

Dobrý den,umí tato kamera natáčet ve slow motion? Pokud ne,máte v nabídce kameru která to umí? Děkuji.

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií