AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Kingdom Come: Deliverance Špeciálna edícia – Xbox One

Zobraziť katalóg
Kingdom Come: Deliverance Špeciálna edícia – Xbox One - Hra na konzolu

Diskusia k Kingdom Come: Deliverance Špeciálna edícia – Xbox One

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kingdom Come: Deliverance Špeciálna edícia – Xbox One, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kingdom Come: Deliverance Špeciálna edícia – Xbox One ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kingdom Come: Deliverance Špeciálna edícia – Xbox One vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, bude tato hra dostupna aj na PS4?

A jak se dělá aktualizace na Xbox one s?

Dobrý den.Koupil jsem si hru na Xbox one s začal jsem ji hrát a u některých postav chybí hlava nebo jen obličej!! Co to má znamenat? jak to opravím?

Dobry den. Pri zakoupeni hry melo byt zdarma triko. Hra mi prisla, ale bez trika. V pripade screen kde je uvedene triko zdarma mam. Dekuji za odpoved

Dobrý den, i starší předobjednávky ke kterým ještě bylo tričko obsahují DLC?

Dobrý den, takže hra přijde opravdu až 24.2. nebo se už něco změnilo a hra dorazí dříve?

Obsahuje hra DLC poklady minulostí?

Dobrý den, je možné zjistit, jaké je pořadí předobjednávky a kdy lze (reálně) očekávat připravenost zboží k vyzvednutí? Děkuji

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či štandardná edícia kingdom come deliverence xbox one obsahuje české titulky lebo to tam neni napísané ale na špeciálnej edícii je tak neviem .

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií