AD elektro Star Wars

Diskusia k Klarstein DryFy Pro

Zobraziť katalóg
Klarstein DryFy Pro - Odvlhčovač vzduchu

Diskusia k Klarstein DryFy Pro

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Klarstein DryFy Pro, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Klarstein DryFy Pro ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Klarstein DryFy Pro vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dají se koupit náhradní filtry, případně kde a jaké ?

Kupil som to priamo od vyrobcu tu je unboxing a testy a aj odpoved na ionizator Odkaz do neznáma

Ako nastavim vlhkost vzduchu? Min hodnotu mi umozni tlacidlami na 55%. V navode je uvedene toto:Cieľová vlhkosť vzduchu regulovateľná v 5% krokoch od 30 do 80 percent.

Má či nemá ionizátor?

Dobry den, kde sa zapina ionizator?

Dobrý den,existuje pozáruční servis na tuto německou značku.Na internetu jsem nic nenašel.A jejich stránkách je jen tel.číslo a německá adresa.

Má Klarstein DryFy Pro ionizátor? Ďakujem.

Odvzdušňovač jsem objednal kvůli ionizátoru. Klarstein DryFy Pro má mít ionizátor, na stránce máte fotku s panelem pro zapínání ionizátoru, v manuálu je ten samý panel a informace o zapínání ionizátoru. Výrobek, který jste mi prodali, je podle krabice Klarstein DryFy Pro, ale ovládací panel má jiný a tlačítko na zapnutí ionizátoru tam není. Jak to?

Aké sú rozmery? Ďakujem.

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií