PET PET

Diskusia k Ledger Bitcoin Wallet Nano S

Zobraziť katalóg
Ledger Bitcoin Wallet Nano S - Hardvérová peňaženka

Diskusia k Ledger Bitcoin Wallet Nano S

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Ledger Bitcoin Wallet Nano S, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Ledger Bitcoin Wallet Nano S ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Ledger Bitcoin Wallet Nano S vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Kedy bude Nano Ledger S znovu v predaji ??? Ďakujem

Proč se lidi ptáte na takové kraviny? Pokud si tyhle věci ani neumíte napsat do Google tak se do krypta nepouštějte. Mimochodem vzkaz pro alza experty řešení každého problému není na reklamačním oddělení, ale na googlu

Šmuckoidní alza samozřejmě cenovka 2 tisíce, když v Black Friday sale na oficiálních stránkách stojí 55 euro. Objednáno z ledgerwallet.com, dojde za cca 10 dní, cena i s poštovným z UK nižší než tady. Alza = jeden velký fór.

Dobrý deň, viete prosím Vás aspoň približný termín naskladnenia ?

ako je mozne, ze na stranke produktu pise, ze dnes zakupilo 38 zakaznikov, ked sa tovar neda kupit? odosle mi objednavku a o minutu mi pride stornovana, ze tovar sa neda zakupit, pretoze je dlhodobo nedostupny?!

Dobrý den, dodáváte zboží zabalené v krabičce přelepené speciální ochrannou páskou od výrobce?

Da sa pouzivat aj v Android zariadeniach?

Dobrý den, je možná předobjednávka ?

Dobrý den, Je Ledger nano S 100% v originálním, nikdy nerozbaleném balení? Je Alza oficialním distributorem? V případě vrácení rozbaleného zboží to Alza řeší jak? Zabalí znovu do fólie a prodá? Děkuji za odpověď. Jan

Dobry den. Mam Ledger Nano S cca 2 rok... Vsimol som si ze display zacal svietit velmi slabo. Nastavil som maximalnu svietivost ale text je viditelny iba ked stiahnem zaluzie. Neviem presne kedy sa to udialo ale pri zakupeni a pouzivani svietil vyrazne silnejsie. Viete co s tym? Mam cakat ze to uplne zhasne? Dakujem.

123...
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií