P&G boost Effaclar

Diskusia k Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Grey - Notebook

Diskusia k Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo IdeaPad 320s-14IKBR Mineral Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, podporuje USB-C konektor přenos HDMI? Chci připojit dockinu a mít zapojený monitor, klávesnici a myš, zjišťuji, zda to bude funovat? S díky, Pavel Vraj

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či môžem na danom notebooku zväčšiť 4GB RAM za 8GB RAM bez porušenia záruky ? Ak áno, ktorá 8GB RAM je vhodná do daného notebooku, hneď by som si ju objednal spolu s notebookom. Ďakujem za odpoveď s pozdravom Jozef.

Akej znacky je SSD disk ? Da sa vymenit za 512GB ?

Dobrý den.. Na kolik fps by rozjel notebook CS:GO? Na kolik fps by rozjel notebook Minecraft? Byl by vhodný na programování ? Děkuji..

Zvládne tento Notebook prácu v Programoch Adobe (Photoshop,Illustrator,XD)? Je kvalita displeja dobrá čo sa týka farebnosti?

Dobry den, prosim Vas klavesnica na tomto notebooku je iba ceska? alebo je mozne ho zakupit aj so slovenskou?

Dobrý den, z popisu není mi jasné, jaké části jsou kovové a jaké plastové. Mohl byste mi to prosím objasnit?

Dobrý den, tento model zřejmě nemá port na ethernetový kabel, že ne? Děkuji

Dobrý den, jaké jsou prosím funkce u tohoto procesoru? (Hyperthreading, Virtualizace a další..?) Děkuji

Dobry den, v popise je napisane ze je bateria dvojclankova. Pan z Lenova napisal ze je 52.5wh. Ked som pozeral rozne stranky, tak dvojclankove v 320s maju 30wh. 3clankove 52.5wh. je len chyba na stranke alzy, a tento notebook ma 3clankovu bateriu a nie 2 clankovu? Je to pre mna kriticky udaj a chcel by som si notebook co najskor objednat, ak ma naozaj 52.5wh bateriu. vdaka, filip

12
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií