PET PET

Diskusia k Lenovo Legion 7 15IMHg05 Slate Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo Legion 7 15IMHg05 Slate Grey - Herný notebook

Diskusia k Lenovo Legion 7 15IMHg05 Slate Grey

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Legion 7 15IMHg05 Slate Grey, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Legion 7 15IMHg05 Slate Grey ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Legion 7 15IMHg05 Slate Grey vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

bude lenovo legion 7i dostupný s procesorem Intel i7 10750h ??

Kovová časť je aj okolo klávesnice, alebo je to ako pri Lenovo legion 5 pro?

Dobrý deň doma vlastním takíto istý notebook a rozhodol som sa pre dokinu ale nenašiel som moc kompatibylních, chcel som sa spýtať že či pre tento notebook existuje nejaká dokovacia stanica, vopred Ďakujem

Dobrý deň, notebook som nedávno zakúpila, a batéria mi v režime úspory vydrží asi hodinu. V parametroch sa uvádza max. 8. Jedná sa o vadný kus, alebo je to normálne? Je to prípadne dôvod na reklamáciu?

Dobry den. Notebook potrebujem kupit do firmy, z hladiska licencneho mozem zakupit notebook z WIN10 Home? Pripadne je mozne ho zakupit bez OS alebo WIN10 PRO? Dakujem

Dobrý deň chcel by som sa opýtať či tento notebook podporuje intel optane. Ďakujem

Dobrý den, o jakých frekvencích jsou paměti, chtěl bych tam přidat na 32Gb, děkuji

Dobry den, je kompatibilny s Linux OS ? presnejsie Ubuntu / Mint. Mam problemy s instalaciou tak sa chcem uistit

Dobrý den, má tento ntb nějaké volné sloty na harddisk?

Dobrý večer, je možné u tohoto notebooku rozšířit RAM na 32GB?

123
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií