Questions and answers: Lenovo ThinkPad P53

Catalogue
Lenovo ThinkPad P53 - Laptop

Questions and answers: Lenovo ThinkPad P53

This page contains frequently asked questions about Lenovo ThinkPad P53. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo ThinkPad P53. They will be answered by our specialists.

- Sú USB konektory spätne kompatibilné s USB 2.0 a 3.0? Vopred ďakujem za odpovede.

- Má počítač indikáciu nabíjania batérie a stavu kláves NumLock, CapsLock? Niektoré modely (napr. T540p) totiž indikáciu nemajú vôbec, a u tohto modelu to z popisu ani obrázkov nie je zrejmé.

- Obsahuje počítač interný konektor SATA na pripojenie ďalšieho pevného disku, alebo je vybavený iba M.2 konektorom pre SSD disk?

- Je možné počítač pripojiť k dokovacej stanici?

- Je možné k počítaču pripojiť aj externú batériu (ako rezervu integrovanej batérie)?

- S napájacím adaptérom akého výkonu sa dodáva tento počítač? (vzhľadom na rozmery adaptéra)

- K nastaveniu jasu obrazovky je potrebné mať nainštalovaný v operačnom systéme nejaký špecifický driver od výrobcu, alebo je regulácia jasu možná pomocou klasického ACPI ovládača?

- Pre aké operačné systémy výrobca poskytuje ovládače - drivery? Je ich možné stiahnuť z webovej stránky Lenova bezplatne, alebo je ich možné samostatne zakúpiť na fyzickom médiu?

Zdravím, niektoré informácie nie sú v popise na stránke ani v prehľade parametrov či v obrázkoch k tomuto notebooku uvedené a sú pre moje rozhodovanie sa o zakúpení tohto NB zásadné, preto sa na Vás obraciam s týmito otázkami: - Aká je prosím približná hlučnosť chladenia notebooku počas nečinnosti (bez úmyselného zaťaženia, pri spustenom samostatnom predinštalovanom MS Windows) a aká je bežná hlučnosť chladenia počas miernej záťaže (počas bežného používania kancelárskeho softvéru, webového prehliadača alebo počas práce s graficky náročnejšími programami, CAD, kompilácie programov a podobne) a počas maximálneho zaťaženia - maximálna hlučnosť chladenia (FurMark test, a pod.).

utiahne to fortnite

P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info