AD elektro Star Wars

Diskusia k Lenovo ThinkPad P53

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkPad P53 - Notebook

Diskusia k Lenovo ThinkPad P53

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo ThinkPad P53, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo ThinkPad P53 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo ThinkPad P53 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, chcel by som sa opytat, ci ma tento NB SK klavesnicu. Dakujem pekne,

Dobrý den, lze k tomuto modelu připojit externí grafickou kartu, která vyžaduje usb-c thunderbolt 3.

Dobrý deň, mám otázku ohľadne napájacích adaptérov k tomuto modelu a ThinkPad X1 Carbon, ktorý má 90W 20V AC adaptér. Sú napájacie adaptéry medzi týmito modelmi navzájom zameniteľné?

Dobry den, mel bych par otazek k tomuto modelu: 1. Zda je mozno pripojit dokovaci stanice, pokud ano, ktery model. 2. Je li mozne k tomu NB dokoupit Samsung 970 EVO 1TB, a pouzit jako systemovy disk, a puvodni umistit do dalsiho slotu. Pokud ano, zda tento ukon je mozno provest ze strany zakaznika tak aniz by byla porusena zaruka.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií