AD elektro AD elektro

Diskusia k Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (UK)

Zobraziť katalóg
Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (UK) - Herná klávesnica

Diskusia k Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (UK)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (UK), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (UK) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (UK) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Bude aj nejaká zaujímavá zľava?

Dobry den chcem sa spytat vsimol som si ze tato klavesnica ma spinace znacky kailh mozte mi povedat ci su to kvalitne lebo poznam spinace Cherry MX Red ale tieto kailh nepoznam ci su neni volako menej kvalitne?a este na fotke som si tiez vsimol pri spinacoch je volaka strunka ci to po case nebude vrzgat alebo ci casom moc nebudu hlucne?paci sa mi velmi tato klavesnice len neviem ci to casom nebudem lutovat kvoli tym spinacom poprosil by som rychlejsu odpoved dakujem pekne.

DObry den neviete prosim poradit kedze je to mechanicka klavesnica neni moc hlucna oproti membranovej?a je aj vodeodolna?Dakujem

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií