Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Diskusia k LG G8s ThinQ Čierny

Zobraziť katalóg
LG G8s ThinQ Čierny - Mobilný telefón

Diskusia k LG G8s ThinQ Čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa LG G8s ThinQ Čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu LG G8s ThinQ Čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k LG G8s ThinQ Čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Perfektni cesta jak se zbavit poslednich fanousku tehle znacky. Timto oficialne s oficialni distribuci tato znacka alespon zde skoncila. Dle meho do ofiko distribuce museli najmout lidi z konkurence. Me osobne prijde snad i drazsi udelat dva rozdilny telefony a prodavat je jako "osmicku" i kdyz znacne osekanou uplne vsude. Tresnickou na dortu je pak i vyssi cena nez ve svete ?? bravo ??

Dobrý den, rozhoduji se mezi Xiaomi Mi 9T PRO a tímto LG G8s ThinQ, mohl bych vědět který telefon je podle vás lepší volba a proč? díky

Dobrý den, má tento model Always On Display?

Koupil jsem telefon hned v počátku prodeje a jsem maximálně spokojený. Fotí skvěle, kvalitně přehrává hudbu (nejen do sluchátek), je rychlý a hlavně voděodolný! Air motion je zajímavá hračka, odemykání dlaní funguje spolehlivě a odemykání obličejem je dokonalé, i v naprosté tmě odemkne okamžitě a bez problémů. Za tuhle cenu mohu jen doporučit. Větší výřez se dá odpustit pro množství senzorů a rozlišení displeje opravdu stačí. Jen je trochu problém sehnat ochranná skla a kryty, snad se to časem zlepší.

Dobrý deň, čo presne znamená: Lokalizačná hláška HU - Lokalizačná hláška AT/DE? Znamená to, že v telefóne bude maďarčina alebo nemčina? Prečo neponúkate telefóny s SK lokalizáciou?

To je G nie Q rada....

Blackberry Priv prenos funguje na 100% ? Sluchadla su b&o ? Je tam notifikacna dioda alebo nie ? niekde pisu ano inde ze nie

Pouzdro v SELIKONU je a bude?

Zdravým Alzáci.Mám otázku,vlastním Samsung Galaxy S10,oplatí sa mi prechod na LG G8s thinq.Predtým som mal od Alzi LG G6 a bol som s ňou max spokojný.Keďže u Operátora nemali v daný dátum LG taksom išiel do Samsungu.Oplatí sa mi urobiť zmenu?Vďaka za odpoveď.

Dobrý den, jak je to s focením do RAWu, jaké foťáky to umožňují (přední/zadní, širokoúhlý/standardní/tele). Dále by mě zajímalo, zda má notifikační diodu, nebo jinou možnost notifikace na straně displeje. Díky M.R.

123...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií