AD elektro AD elektro

Diskusia k Logitech BRIO 4K Stream Edition

Zobraziť katalóg
Logitech BRIO 4K Stream Edition - Webkamera

Diskusia k Logitech BRIO 4K Stream Edition

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Logitech BRIO 4K Stream Edition, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Logitech BRIO 4K Stream Edition ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Logitech BRIO 4K Stream Edition vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nemam otazku, len by som tu rad poznamenal ze tato webkamera ma starsi firmware (verzia 1.1) a niektore aplikacie (napr. Windows Hello) nepracuju spravne. Je problem sa ku firmweru dostat cez stranku logitech.com. Aplikaciu na aktualizaciu firmweru najdete na adrese: Odkaz do neznáma Treba hladat subor, ktory sa zacina "LogiBrioStreamFWUpdate_" a pokracuje verziou firmweru. Stiahnite a nainstalujte poslednu verziu (v case pisania je to 1.3). Po instalacii mi uz Windows Hello funguje ako ma.

Dobrý den, má kamera konektor USB nebo USB-C? Děkuji.

Dobry den, ak si zmenim nastavenia (napr FOV, ci farby) na PC csz logitech options, a potom kameru si pripojim k Android TV, ci k inemu PC/MAC/ .. , tak te nastavenia mi zostanu co som nastavil predtym na PC? Ja by som potreboval aby to vzdy bolo na mojej telke 65 stupnovy zaber a nie take sirokouhle. Dakujem.

Dobrý den , chci se zeptat zda k této kameře jdou připojit všechny mikrofony děkuji .Chtěl bych nahrávat a potřebuju kameru , která bude propojená s mikrofonem , abych mohl udělat videa na youtube co by jste mi poradili děkuji .

Tuší někdo jestli Zoom a Google Duo ui 4k@60Hz a využiji tak kvalitu teto kamery?

Dobrý den, potřeboval bych pro tuto kameru stojánek, aby mohla samostatně stát na stole. Jaký by jste doporčili? Děkuji.

Dobrý den, má tato kamera vestavěné mikrofony? Děkuji

zvládá kamera 60 fps ?

Je ku kamere pribalený statív alebo ho treba kúpiť? A ak áno aký by ste odporučili? Ďakujem

Koľko FPS má pri 4K? Nie náhodou len 30FPS?

123
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií