AD elektro AD elektro

Diskusia k MacBook Pro 13" Retina SK 2017 Vesmírne sivý

Zobraziť katalóg
MacBook Pro 13" Retina SK 2017 Vesmírne sivý - MacBook

Diskusia k MacBook Pro 13" Retina SK 2017 Vesmírne sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MacBook Pro 13" Retina SK 2017 Vesmírne sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MacBook Pro 13" Retina SK 2017 Vesmírne sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MacBook Pro 13" Retina SK 2017 Vesmírne sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň. Chcem upozorniť na chybu v popisoch pre každý z MacBook Pro 2017 na webe Alza. Modely bez Touch Bar nedisponujú Touch ID (čítačka odtlačkov prstov). Poprosím Vás vykonať nápravu. Ďakujem.

Dobrý deň, keby som chcel objednať tento konkrétny model ale vyslovene nechel vystavený kus. Vzhľadom na to že máte uvedené že ich máte väčšie množstvo ako to docielim?

zdravim. ktorý OS má tento MacBook? ak to nie je Mojave viem si to Sam upgradnut?

Má tento Macbook Pro aj Touch Bar?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať že či MacBook (tento) utiahne napr hru FORTNITE. A inak ak chcem notebook bez DPH dá sa to riešiť aj cez objednávku ? Alebo iba v kamennom obchode. Ďakujem za odpoveď.

Zdravim, Chcel som si objednať vyššie uvedený MacBook, trochu ma ale mätie jeho popis. Pri zadávaní parametrov si môžem vybrať pamäť 256GB bez zmeny ceny, dole ale v charakterizacii produktu je uvedené, že pamäť produktu je 128GB, pričom túto pamäť ani nie je možné vybrať z možností pri výbere parametrov. Ak si tento MacBook objednám, počítač s akou veľkosťou pamäte mi príde domov? :)

Otazka: pracuje tu niekto s tymto macbookoˇ a 4K60fps videami ??? Nakolkko ma kaby lake podporu HEVC zaujmalo by ma ako to tam slape pri rendrovani a tak)

Dobrý deň, v prípade že potrebujeme vymeniť disk za väčší a nechceme stratiť záruku musíme to nechať urobiť u Vás, alebo si ten disk môžeme vymeniť aj sami? Vďaka za odpoveď. S pozdravom Peter /IQ Brands s.r.o.

Dobrý deň, kedy bude tento tovar dostupný? nakoľko na alza.cz ho máte na sklade. Ďakujem

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií