P&G boost P&G boost

Diskusia k Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home SK (FPP) - Operačný systém

Diskusia k Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Windows 10 Home SK (FPP), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Windows 10 Home SK (FPP) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Windows 10 Home SK (FPP) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

rozdiel Windowsou medzi WZ079c a WZ077d. Viem, že jedna je elektronická a druha FPP, ale na obrazkoch su ine vyobrazenia Windowsov? Sú to rozdielné verzie? Jednu možem inštalovať len na Win7 a druhú aj na nový SSd disk? Prosím vysvetlite mi to.

Preco v niektorych eshopoch to stoji 20e a v niektorych 120e??? Odkaz do neznáma

Dobrý den, je to verze 64 bit ? alebo 32 Bit dekuju.

Je aj táto verzia 64bit?

Na disku mám Windows 7 home prenosná licencia. Po zakúpení Windows 10 Home prenosná licencia stačí spustiť inštaláciu zo zakúpeného média a výsledkom bude čo? 1. Na disku bude Windows 10 a dáta sa zachovajú 2. Licencia Windows 7 Home mi ostane, nakoľko som použil inštaláciu zakúpenej prenosnej licencie Windows 10 Home

Zaujíma ma, že ak zakupim tento produkt s licenciou, či bude licencia platna aj pre w11 v tej istej kategorii. Teda nestane sa po inštalacii z toho w11 elektronicka licencia.

Dobry den, chcel by som sa spytat ci mozem kupit kancelarsky pocitac (aj na podnikanie) s windowsom 10 home alebo porusim nejake podmienky a musim kupit jedine windows 10 pro a pod. Lebo pocitac, ktory som si ako kancelarsky vybral ma v sebe predinstalovany windows 10 home. Co sa funkcii tyka mi nevadi win.10 home, skor mi ide o to, aby bolo vsetko legalne a ok, kedze to kupuje firma.

Dobry den, chcem si u vas v Alze objednat zostavenie PC z jednotlivych komponentov. Potrebujem k tomu objednavat samostatne aj operacny system? Synovec si takto uz nechal pocitac u vas poskladat a ziaden extra Windows si nekupoval, rad by som si vsak tuto informaciu potvrdil. Velmi pekne dakujem.

Je to iba jednorazove?

Dobrý deň, aký je prosím Vás postup inštalácie u tohto produktu (Win10 na USB-kľúči) ?? Mám PC s Win7 64bit... Ten USB-kľúč strčím do už bežiaceho PC a následne z USB manuálne spustím inštaláciu Win10 ?? Alebo je potrebné USB-kľúč strčiť do PC ešte pred štartom/zapnutím resp. pred reštartom PC a inštalácia prebehne počas štartu PC (bootovanie) ?? Ako to je ?? Zvládne inštaláciu i laik ?? Ďakujem za odpoveď.

12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií