Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Diskusia k Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM) - Operačný systém

Diskusia k Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, ak si zoženiem aktivačný kľúč na Windows 10 Pro a budem chcieť upgradnut na Windows 11 tak odomňa bude chcieť další aktivačný kľúč na Win11? Vopred Ďakujem

Ste si si isti tou cenou 232,90 za OEM verziu, ked ine ako SK jazykove mutacie maju cenu omnoho nizsiu ? Povodna cena (akoze pred zlavou) 2342 EUR tiez neposobi vierohodne.

Dobrý deň, s tou cenou ste si istí??? Nechýba Vám tam náhodou nejaká desatinná čiarka? Vážne predávate W 10 PRO (OEM) za 2343 eur?????

Dobrý deň, chcem sa spýtať, keď som si stiahol win pro zo stránky microsoftu (ako iso súbor a potom nainštaloval so SK jazykom), keď si kúpim tento win stačí použiť kľúč na aktiváciu, alebo budem musieť preinštalovať win nanovo?

Dobrý deň, chcel by som aa opýtať, či pri verzii OEM ak si teraz nainštalujem Windows do notebooku, a napr. o ro si donho budem chciet upgradnut RAMky, bude mi fungovat tato licencia? Ďakujem.

Má tento windows aj microsoft office world a podobne ?

Dobri den aki je rozdiel medzi OEM ktoru predavate za 155euro a tou ktora sa da kupit do 3eur cez google po roznich weboch? Dakujem za uprimnu odpoved, Karlito

dobry den, ako je to pri win10 s kompaktibilitou so starsimi hrami?Pri win7 mi niektore nefungovali.. dakujem

Dobrý večer prajem, chcem sa spýtať, budem si skladať svoj vlastný PC, ale ku komponentom sú pribalené aj inštalačné drivere, chcem sa spýtať, či ich musím nainštalovať, alebo ich Win 10 stiahne, a nainštaluje sám?

Na ktoré komponenty PC presne sa vzťahuje licencia? Zaniká ak * voči pôvodnej konfigurácii doplním RAM(pôvodné RAM moduly zostávajú v PC)? * voči pôvodnej konfigurácii doplním / vymením HDD (HDD so systémom zostane v PC)?

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií