AD elektro Star Wars

Diskusia k mikrotik RBSXT5HacD2n

Zobraziť katalóg
mikrotik RBSXT5HacD2n - Routerboard

Diskusia k mikrotik RBSXT5HacD2n

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa mikrotik RBSXT5HacD2n, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu mikrotik RBSXT5HacD2n ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k mikrotik RBSXT5HacD2n vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Poveternostné podmienky - ako je to s vode odolnosťou? Podľa fotiek nevyzerá moc vode/vlhku odolná. Ďakujem

Dobry den. Hladam antenu ktorou sa da pripojit na internet v aute bez registracie napr. v kamione. Nakoko stale cestujem po zahranici a potrebujem neomedzeny privatny internet kdekolvek. tato antena splna moje poziadavky alebo kt,by ste mi doporucili, nakolko som laik v tomto V Polsku je to Antena Aktywna wifi SKY USB Internet do 10km . Poradte mi. Dakujem

Realna prenosova rychlost je 650Mb/s? Dobre pokud ji dosahnu jak mi projde skrze 10/100Mb/s sitovou kartu, ktera je na vystupu?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií