MS hokej

Diskusia k MSI GL63 8SD-699CZ

Zobraziť katalóg
MSI GL63 8SD-699CZ - Herný notebook

Diskusia k MSI GL63 8SD-699CZ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GL63 8SD-699CZ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GL63 8SD-699CZ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GL63 8SD-699CZ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim, zaujimalo by ma ci pri tomto alebo tychto modeloch MSI GL 63, ci uz i5 alebo i7 s roznymi parametrami, je material konstrukcie kov, pretoze v texte je napisane ze do matna lesteny hlinik a pri parametroch a specifikacii je uvedene klasicky pevny notebook (az v jednom pripade som si vsimol ze je uvedene celokovovy), tak ako je to naozaj? + som si vsimol pri niektorych modeloch - stale MSI GL 63, uvadzane displej ako IPS a niekde TN, ale v texte tak uvedene nieje a pri specifikacii je niekedy len uvedene antireflexny displej. Tak ci maju modely oznacene v parametroch IPS naozaj IPS displej? A posledna otazka co som si vsimol je niekde neuvedeny pocet usb portov a alebo iba 1x usb 3.2 a pritom vo videu na konci textu je krasne vidiet 3x usb port. Vopred dakujem za odpovede.

Dobrý deň je na tomto notebooku podsvietená anglicka klávesnica alebo česká?

Dobrý den. Vloni jsem tento notebbook u vás koupila a dochází místo na disku. Potřebovali bychom další disk. Je možné objednat u vás atp. - jde o to, abychom nepřišli o záruku.

Dobrý den Uvažoval bych o navyseni pameti RAM na 16gb mohli byste mi doporucit nejakou k tomuto modelu notebooku ? děkuji

Dobrý den, když se prodává s českou lokalizací, má tento notebook QWERTZ klávesnici? Případně Z a Y v jedné klávese, nebo je klávesnice QWERTY jako na ilustračním obrázku?

Zdravím mám dotaz jak se u tohoto notebookiu MSI GL63 8SD-699CZ dostat do biosu Děkuji

Zdravím chci se zptat jestli v tomto notebooku MSI GL63 8SD-699CZ je osazena plnohodnotná gtx 1660 ti nebo nějaká q-max děkuji

Hodí se tento notebook na virtuální realitu?

V popisu produktu píšete, že notebook má 60hz panel a v diskuzi říkáte, že má 120hz, tak jak to je?

display je 120hz?

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií