AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k MSI GL75 Leopard 10SEK-615CZ kovový

Zobraziť katalóg
MSI GL75 Leopard 10SEK-615CZ kovový - Herný notebook

Diskusia k MSI GL75 Leopard 10SEK-615CZ kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI GL75 Leopard 10SEK-615CZ kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI GL75 Leopard 10SEK-615CZ kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI GL75 Leopard 10SEK-615CZ kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli tento notebook bude dostačující pro úpravu fotografií a drobné grafické práce s programy Adobe InDesign a photoshop. Děkuji

Dobrý den, bude tento notebook ještě skladem nebo již ne. Děkuji

Dobrý den, plánujete v budoucnu s Microsoftem bezplatný upgrade na Windows 11? Díky

Dobrý deň, zakúpil som si tento notebook a rád by som sa spýtal či je to zámerné alebo či je to vada, že nech zapnem akúkoľvek hru (či náročná alebo nie), tak ventilátory sa hneď rozprúdia na maximum, priam hučia a notebook sa doslova rozžhaví? Hra nebeží ani 10 minút a notebook doslova hučí na plné obrátky a na ľavej strane pod obrazovkou je úplne horúci. Nemilo ma to prekvapilo nakoľko hra beží úplne hľadko a plynule (Assassin's Creed Syndicate, no zatiaľ mi to robilo pri každej hre ktorá nie je doslova 15 rokov stará), no hardvér akoby ťahal úplne na maximum pričom pamäť grafiky nie je zaplnená ani nad polovicu a celkovo keď skontrolujem požiadavky hry a hardvér notebooku, tak by to mal ťahať ľavou-zadnou. Iste, z toho čo som zistil tak MSI má relatívne hlučnejšé ventilátory, lenže čo mi nepríde košér je teda to že CPU aj GPU sa tak strašne zohrejú behom pár minút. Je to teda vada alebo to tak má byť (aj neskutočne hučiace ventilátory?) Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň je možné pripojiť do notebooku ssd Samsung 860 QVO 1 TB bez toho, aby som musela ten zabudovaný ssd nahradzovať? Zmestí sa tam? Dopredu ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, je možné doplniť do laptopu 2,5 palcový disk bez straty záruky? Na spodnej strane je jedna skrutka prelepená nálepkou FACTORY SEAL. Ďakujem za odpoveď.

Je tohle VR Ready?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií