AD elektro AD elektro

Diskusia k MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC

MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC - Grafická karta

Diskusia k MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ta cena je vtip? Z 5000 na skoro 10?

Dobrý deň, mám v PC túto kartu, keď dám správcu hardvéru alebo ako sa to volá ukazuje toto: RADEON (TM) RX 470 Graphic. Kde je prosím chyba?

Dobrý den, bude tato karta ještě někdy naskladněna, nebo už se doprodaly poslední kusy?

Dobrý den, půjde karta do desky ASUS M4A87TD EVO (AMD 870, Socket AM3) s PCI-E 16? Zatím, než koupím novou desku. Samozřejmě s omezeními. Díky

Bude táto karta vhodná pre Ryzen 7 2700? Prípadne s Ryzen 5 2600. Ktorá varianta je podľa Vás lepšia? Bude táto grafická karta dostačujúca pre tieto procesory?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tato karta bude pracovat na téhle základní desce Odkaz do neznáma nebo která by byla vhodná na tuto základní desku?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli tato karta bude pracovat na téhle základní desce Odkaz do neznáma nebo která by byla vhodná na tuto základní desku?

Dobrý den, jak je tato karta dlouhá? Nejsem si jist, dali se mi vejde do skříně.

Dobrý den. Bude tato karta fungovat se základní deskou Asus P5E3 WS Pro a CPU Intel Quadro Core Q6600, Ram 8GB 2666MHz ? Díky za odpověď

Dobrý den, bude karta plně kompatibilní s deskou MSI B450M MORTAR MAX...?

123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií