AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k NGS Artica Liberty

Zobraziť katalóg
NGS Artica Liberty - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k NGS Artica Liberty

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa NGS Artica Liberty, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu NGS Artica Liberty ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k NGS Artica Liberty vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mají tato sluchátka funkci přejít na další písničku?

Zdravim, mam dva problemy. Jeden je, ze sluchatka sa vypinaju ak je v prehravanej audio knihe par sekund ticha a potom sa zase zapnu ked je ticha pasaz prerusena, ale stratim vzdy polovicu prveho hovoreneho slova. Robi to audio knihy na ucenie jazykov nepocuvatelne. Je moznost ako tuto funkciu vypnut? Druhy je funkcia Proximity Sensor, ktora sa aktivuje, otvori hudobny prehravac a zacne hrat hudbu, napriek tomu, ze som ziadnu hudobnu aplikaciu otvorenu nemal. Da sa vypnut aj tato funkcia? Dakujem.

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií