P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set

Zobraziť katalóg
Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set - Herná konzola

Diskusia k Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Lidi, berte tenhle set pouze jako blbý vtip :D Uvědomte si že cena setu je 9 884,- ale cena switche je 7 290,- a ring fit stojí 1 549,- takže cena switche a fitu je 8839,- to znamená že vás při zakoupení toho setu okradou o 1 045,- :D :D :D Není zač, hraní zdar

zdravim, mam cez alza.sk kupeny presne tento set.. kod bol aktivovany.. z urcitych dovod sme resetovali konzolu a teraz sa nevieme dostat k hre ring fit adventure.. neni dostupna ani na nintendo store ani nikde.. Kod samozrejme pouzit uz nejde.. to akoze jednorazova hra?! podla vsetkeho to nintendo stiahlo zo storu asi.. ja som nevysolil tolko penazi za to aby som mal konzolu s hrou na 3 mesiace..

Dobrý den, je možné zboží vrátit i po aktivaci kódu na hru?

Dobrý deň prajem, chcel by som sa spýtať, či balenie tohto herného setu obsahuje aj fyzicky hru (Fitness ring adventure) alebo je tam iba ten elektronický kľúč a hra sa sťahuje zvlášť? Ďakujem pekne za odpoveď

Dobrý den, obsahuje tento set verzi MOD. HAC-001-01 nebo starší MOD. HAC-001 Děkuji.

Zdravím, chci Zeldu, Animal crossing i tento Fit set...jak to poridit vše dohromady?

Dobrý den. Obsahuje tento set i dokovací stanici? Není nikde uvedena, ale na obalu je zobrazena. Děkuji.

Je tam ring fit v podobě cardrige či kodu

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií