AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k OKI MC563dn

Zobraziť katalóg
OKI MC563dn - LED tlačiareň

Diskusia k OKI MC563dn

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa OKI MC563dn, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu OKI MC563dn ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k OKI MC563dn vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, prosím o sdělení přesného označení barevných tonerů, které jsou určené pro tuto tiskárnu, v popisu tonerů není uváděné číslo OKI MC563, ale čísla jiných tiskáren OKI, děkuji Kateřina Velková

Dobrý deň, chcela by som si kúpiť OKI MC563dn, ponúkate k nej aj wiffi modul pre B412/432/512. Bude ten modul fungovať aj s OKI MC563dn ? Ak áno, môžem si u vás objednať aj jeho nainštalovanie do OKI 563dn, pretože nie som si istá či by som to zvládla ? Ďakujem za odpoveď.

Je táto tlačiareň vhodná aj na tlač fotiek ? Ďakujem

Dobrý den, sháním laserovou barevnou tiskárnu, která pobere 300gramový papír (něco jako čtvrtka). Máte nějakou v nabídce? Předem děkuji a přeji hezký den.

dobrý deň tlači OKI MC563dn aj formát A3? v hodneteniach je napísané že manuálnom režime.

Dá sa prosím na tomto zariadení obojstranne skenovať, alebo skenovať viac strán cez podávač ?

Dobrý deň, aká je kapacita štartovacích tonerov v uvedenej tlačiarni: OKI MC563dn?

Dobrý den. Jakou maximální gramáž papíru tiskárna podporuje? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, Obsahuje tiskárna sadu startovacích tonerů? Díky.

Dobrý den dnes jsem zakoupil produkt OKI MC573dn ... u popisu píšete + ZDARMA 2x černý toner po registraci o celkové kapacitě 14000 stran. Kde tedy tonery získám. Prosím o info.

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií