AD elektro AD elektro

Diskusia k Orico USB-A Hub 4× USB 3.0 Transparent thin, TF/SD reader

Zobraziť katalóg
Orico USB-A Hub 4× USB 3.0 Transparent thin, TF/SD reader - USB hub

Diskusia k Orico USB-A Hub 4× USB 3.0 Transparent thin, TF/SD reader

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Orico USB-A Hub 4× USB 3.0 Transparent thin, TF/SD reader, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Orico USB-A Hub 4× USB 3.0 Transparent thin, TF/SD reader ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Orico USB-A Hub 4× USB 3.0 Transparent thin, TF/SD reader vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

V popisu je ... TF/SD reader.. Takže na kartu to nic nezapíše. Je to tak?

Citacka SD kariet podporuje aj microSD format alebo treba redukciu z microSD na SD?

Zdravím. Kúpil som tento usb hub s aj čítačkou a rýchlosť kopírovania z karty kingston SDHC v30 a aj SDXC canvas go je iba do 19MB/s ked mam hub zapojeny cez usb USB 3.2 Gen 1 port, ale zvlastne je keď zapojím čítačku cez USB 2.0 port alebo cez USB 3.2 Gen 2 port tak to kopíruje rýchlosťou cca 31MB/s....a zapis na kartu je rychlostou cca 31MB/s cez USB 2 aj 3.2 rýchlosť kopírovania z usb klúča patriot rage je pritom pekných 177MB/s cez USB 3.2 Gen 1 port rýchlosť zápisu na usb klúč je cca 100 MB/s takže niekde je chyba v komunikacii medzi doskou a citackou v usb hube??? skusane na win 10, dane najnovsie ovladace pre dosku +bios......doska je asus PRIME B450M-A II nejaké nápady???

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií