AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k Philips TAE4205WT

Zobraziť katalóg
Philips TAE4205WT - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Philips TAE4205WT

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Philips TAE4205WT, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Philips TAE4205WT ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Philips TAE4205WT vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dbory den, hladam sluchadla s moznostou Mute mikrofonu priamo z ovladania sluchadiel, tak aby som nemusel klikat mute v aplikacii. niektore modely Philips, vratane tohto TAE4205, maju v popise, ako aj technickej specifikacii vyrobcu uvedene ze funkciu mute mikrofonu maju ( Vybavenie a vlastnosti• Ovlád. hlasitosti• Správa hovorov: Prijatie/ukončenie hovoru, Opätovné vytočenie posledného čísla, Stlmenie mikrofónu, Odmietnutie hovoru, Prepínanie medzi hovorom a hudbou ) v stiahnutom navode zo stranky philips supportu vsak nikde nie je spomenute akym sposobom sa stlmenie mikrofonu u tohto modelu ( ani u dalsich modelov) nespomina. Maju teda tieto sluchadla funkciu MUTE? akym tlacidlom, postupom teda vypnem/zapnem mikrofon pocas hovoru ? Dakujem

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií