P&G boost P&G boost

Diskusia k ROMET ORKAN 3 D

Zobraziť katalóg
ROMET ORKAN 3 D - Crossový bicykel

Diskusia k ROMET ORKAN 3 D

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ROMET ORKAN 3 D, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ROMET ORKAN 3 D ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ROMET ORKAN 3 D vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je možné pozrieť si tento bicykel aj osobne na nejakej Vašej predajni, či v sklade. Z jedného obrázku sa ťažko robí celková predstava, pred kúpou by som ho rád aspoň videl, keď nie vyskúšal. Bolo by to možné? Mal by som konkrétne záujem o veľkosť S, ktorých by ste mali mať na sklade ešte 5ks. Ideálne by bolo, keby bol na pobočke v ZA, ale pokojne by som zašiel aj ďalej, keby to bolo možné. Vopred ďakujem za odpoveď. S pozdravom Pastorek

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií