AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Samsung Galaxy A32 čierna

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A32 čierna - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy A32 čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy A32 čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy A32 čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy A32 čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobrý den, mám na telefonu flipové pouzdro. Telefon reaguje na jeho otevření/ zavření. nnapř. displej se po otevření rozsvítí, po zavření se začne zobrazovat na průhledné části pouzdra. ovšem cca po půl dne provoz přestane telefon na kryt reagovat. po restartu na kryt zase půl až jeden den reaguje. co může být za problém?

Rad by soom sa spytal, vsade sa pise že displej má 90HZ , tu je však písané že 60HZ . Tak čo je pravda?

Dobrý deň, ochranné sklo a ochranný obal na 5g variantu daného mobilného telefónu je možné aplikovať aj na 4g variantu? Ďakujem za odpoveď.

dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda integrovaná čtečka otisku prstu v displeji funguje spolehlivě i s ochranným sklem. děkuji

Umí prosím tento mobil pomocí redukce přenášet obraz z USB-C do HDMI (např. do projektoru)?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli budou v budoucnu dostupná ochranná skla pro tento telefon?

Dobrý den, je telefon vodotěsný? vydrží chvíli pod vodou? děkuji

Dobrý den, prosím má Samsung Galaxy A32 skutečně FM rádio ? děkuji

Dobrý den, mám telefon Samsung galaxy A32 a nejdou data. Teda abych upřesnila, jdou jen někdy. I když mám signál 100% tak jdou jen soc.sítě s ne celý internet jako např.email, seznam... jak mám prosím pokračovat v reklamaci. Děkuji Raková

Rozhoduji se mezi telefony Samsung Galaxy A32 vs M22 vs A22. Předpokládám, že A32 je znich nejvybavenější. Avšak pokud bych se rozhodoval mezi M22 a A22, nevím, kterému bych měl dát přednost. Můžete prosím napsat Váš názor? Děkuji.

123
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií