AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Diskusia k Samsung Galaxy A71 modrý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A71 modrý - Mobilný telefón

Diskusia k Samsung Galaxy A71 modrý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Samsung Galaxy A71 modrý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Samsung Galaxy A71 modrý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Samsung Galaxy A71 modrý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

CHCI TO NA TŘETINKY, PROČ PŘEDE MNOU SKRÝVÁTE PRAVDU??

Četla jsem i na našich stránkách,že má slot na paměťovou kartu

Dobrý deň, je tento telefón dual sim active (obe sim sú stále aktívne aj keď je z jednej sim uskutočňovaný hovor), alebo dual sim standby (ak je z jednej sim uskutočnený hovor druhá je odpojená/neaktívna). Ďakujem.

Dobrý Den uvažuju o koupi tohoto mobilu a nebo nový Iphone Se 2020 co si mám vybrat

Akce, ráda bych věděla, co pro Alzu znamená "Akce". Telefon se začátkem února začal prodávat za 11 999 jako novinka. Zhruba po 14 dnech byla cena snížena na 11 499 a označen jako "Akce". Teď začátkem března, je označení stále "Akce" a cena 11 999. Děláte si ze zákazníků legraci, nebo už se Alzák nakazil koronavirem a v horečkách neví, co dělá?

Jaká je očekávaná výdrž baterie?

Dobrý den. Je tam bezdrátová nabíječka?

Dobrý den měl bych se zeptat jestli bude Samsung Galaxy a71 s verzí 8gb rám a kdy bude dostupný děkuji

Dobrý den, kdy bude, prosím, telefon opět k dispozici skladem?

Dobrý den, má galaxy A71 na displeji folii z výroby? Děkuji.

123
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií